Happy Birthday to You You, Ruth Desy Paramitha!!! :D

Happy birthday to you, Happy Birthday to you

Happy birthday, happy birthday,

Happy Birthday to you!!!! 😀

You know that song???? It’s just an ordinary song, but you know how much you love it when someone sings it for you 🙂 You know that how happy are you when you remember that this is your day, and that song came up in the first line… Even sometimes it makes you worry about your life is getting shorter, but this is always been a very special day for reminding you… You know, right? 😉

Well, I know I’m so late to do this. But, uhh… just appreciate this as my birthday card for you *maksa XD* Maybe I’ll give you the present late *Dunno what to give!!! XO* *note: kalo mau bloeh komen biar aku beliin hahahahahaa~ XD*

Now, back to the start. I’m going to give my birthday card, but I don’t think it’s enough if I’m only saying happy birtday…

You’re soo precious for everyone, especially me. You’re the bestest listener, one of my best friend that can hear all of my confession. You’re the one that can makes me happier, full of humor, PLUS your naive thingy—even if that’s stupid, laugh can burst out because of that–YOU.

Sometimes you make the wrong things, but you can change things back to right. You know, everyone does that—everyone. But you could take the responsibility for it little by little, switching a girl to a responsible woman 🙂

Aaah, I don’t know what should I say next!!! You’re too special for me! (>w<)LOL

Just wishing you to be the best, that’s all. Hope you’ll be a great girl, and chosing the right one for the next step. Think twice–or more XD

“Semoga tambah cantik XD, tambah rajin beribadah, tambah peduli sama sekitar, bisa bedain yang mana yang benar enggaknya, tambah rajin belajar *jangan males terus maksudnyaa~*, nggak lupa sama ‘Dummies’ plus temen2 sampe tuareot nantinya ROFL, kurangin ngeledekin gurunyaa, udah mau ujian ._.v dan ngga lupa juga selalu berbakti sama orangtua :)”

From your pal *if you consider it too XD*, Erru-Chan ♥

Because you’re so special, many people said ‘Happy Birthday’ for you! Check these out!!! 😀 😀 😀 😀

Tak sabar menunggu saat Happy Birthday, tak terduga “Aku sayang Kamu”
Aku heran apa yang yang kau tau tentang hari ini, walaupun aku selalu berada di sisimu.

Selalu berdua bersama-sama, dengan riang bertemu dan menatap satu sama lain
Sepertinya aku membayangkan tanpa sepatah katapun, akan lebih baik
Janji yang kubuat denganmu, aku heran jika kau masih mengingatnya
Harapan saat itu masih tetap sama

Musim semi datang kembali, di tengah jalan yang bersinar
Seraya memikirkanmu, aku memilih hadiah
Tak sabar menunggu saat Happy Birthday, tak terduga “Aku sayang Kamu”
Aku senang jika kau hari ini tersenyum. Walaupun aku selalu berada di sisimu setelah sekian lama waktu bergulir.

Akankah jadi lebih mudah? Akankah benar-benar terlupakan?

Jika saja kenangan yang menyakitkan teringat kembali walaupun hanya sedikit
Saat-saat itu hanya ada kamu

Selalu merayakan berdua
Mimpimu selalu hadir bersama dan selalu berharap untuk mewujudkannya menjadi nyata bagimu

Dari hatiku kuucapkan“Happy Birthday”, seorang diri aku merindukanmu
Suatu saat manakala impianmu mulai bermekaran, aku ingin berada di sisimu untuk melihatnya
Musim semi datang kembali, di tengah jalan yang bersinar
Seraya memikirkanmu, aku memilih hadiah

Tak sabar menunggu saat Happy Birthday, tak terduga “Aku sayang Kamu”
Aku senang jika kau hari ini tersenyum. Walaupun aku selalu berada di sisimu setelah sekian lama waktu

(Boa, Happy Birthday)

Happy birthday to you you
Happy birthday to you you
Here’s a birthday song for you, OK?

Sorry to give you a shock
I’m so glad I could see you on this special day
Blow out the candles
And we’ll make a toast – happy birthday!

Happy birthday to you you
Happy birthday to you you
Happy birthday to you you, thanks for everything!
Happy birthday to you you
Happy birthday to you you
Here’s a birthday song for you, OK?

I want you to stay near me all the time
And tell me your special dreams
Hope things go well from now on
I’ve got you a present too, happy birthday!

Happy birthday to you you
Happy birthday to you you
Happy birthday to you you, thanks for everything!
Happy birthday to you you
Happy birthday to you you
Here’s a birthday song for you, OK?

From now on I’ll be with you even on hard days
I want to grow old with you like this

Happy birthday to you you
Happy birthday to you you
Happy birthday to you you, thanks for everything!
Happy birthday to you you
Happy birthday to you you
Here’s a birthday song for you, OK?

(Yui, Happy Birthday For You You)

Special from Mr. Kim Jaejoong,he gave you TWO special cakes made by himself!!! XOXO

Happy Birthday Ruth!!! :D

From Super Junior oppas, EVERLASTING FRIENDS!!!

The last, Your Almighty Prince, Mr. Choi Siwon!!!!

Phew, capek Ruth… kayanya terlalu banyak foto nih hahahahaha~! XD

Tapi no worry lah, mungkin ini nasib telat bayar utang selamat ulang tahun (?).

But, uhh…

Just wanna say Happy Birthday to my Best Friend, Ruth Desy Paramitha 😀

Translation credits to: erilyrics@bs + JpopAsia

Shared by: hallnimusbyer.wordpress.com – TRIBUTE FOR MY BEST FRIEND 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s